Komma igång med Google Play™

Visa alla ämnen

Öppna Google Play™ och stig in i en värld av program och spel. Du kan bläddra bland de här programmen och spelen i olika kategorier. Du kan också betygsätta ett program eller spel och skicka in feedback.

Innan du kan använda Google Play™ måste du ha ett Google™-konto. Mer information finns i avsnittet Konfigurera ett Google™-konto i telefonen.

NoteGoogle Play™ kanske inte finns i alla länder eller områden

Öppna Google Play™

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal från Startskärm.
  2. Leta reda och tryck till på Play Store.