Hitta din enhet

Visa alla ämnen

Du kan hitta och skydda din enhet på olika sätt och du skulle tappa den. Med tjänsten för "my Xperia" kan du:

• Leta efter din enhet på en karta.
  • Aktivera en signal som fungerar även om enheten är i tyst läge.
  • Låsa enheten med fjärrfunktion och visa din kontaktinformation på den.
  • Tömma enhetens interna och externa minnen med fjärrfunktion som en sista åtgärd.

Om tjänsten för "my Xperia" är aktiverad på enheten behöver du bara gå till myxperia.sonymobile.com och logga in med ditt Google™-konto. Om tjänsten inte är aktiverad kan du aktivera den manuellt via Inställningar-menyn.

NoteTjänsten för "my Xperia" är kanske inte tillgänglig i alla länder eller regioner.

Aktivera tjänsten för "my Xperia" manuellt

1. Dra statusfältet nedåt och tryck till på Icn sony menu settings.
  2. Tryck till på Xperia™ > MyXperia™ > Activate.
  3. Markera kryssrutan och tryck sedan till på Accept.