Nödsamtal

Visa alla ämnen

Din telefon hanterar de internationella larmnumren, till exempel 112 och 911. Du kan i normala fall använda dessa nummer för att ringa nödsamtal i alla länder, med eller utan SIM-kort, om du befinner dig inom ett näts täckningsområde.

Ringa ett nödsamtal

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal på Startskärm.
    2. Hitta och tryck till på Telefon.
    3. Skriv in nödnumret och tryck till på Ring. Om du vill radera en siffra trycker du till på Icn sony input delete.
    TipDu kan ringa nödsamtal även om inget SIM-kort sitter i eller om utgående samtal är spärrade.

Ringa ett nödsamtal när SIM-kortet är låst

1. Knacka på Nödsamtal.
    2. Ange nödnumret och knacka på Ring. Om du vill ta bort en siffra knackar du på Icn sony input delete.