Hämta från Internet

Visa alla ämnen

Du kan hämta program och innehåll när du surfar på Internet med hjälp av webbläsaren i telefonen. Oftast måste du klicka på en länk för hämta önskad fil och sedan hämtas den automatiskt.

Visa hämtade filer

1. Se till att du har satt in ett minneskort i telefonen innan du granskar filer som tidigare har hämtats ner (till kortet).
  2. Tryck till på Icn sony home apptray normal på Startskärm.
  3. Leta reda och tryck till på Hämtningar.

Avbryta en pågående hämtning

1. När din telefon börjar ladda ner en fil ska du dra ner statusfältet och trycka till på filen du håller på att hämta.
  2. Markera kryssrutan bredvid den hämtningsfil du vill avbryta.
  3. Tryck till på Icn sony trashcan.