Synkronisera e-post hos företaget, kalendern och kontakterna

Visa alla ämnen

Få tillgång till dina e-postmeddelanden hos företaget, kalendermöten och kontakter direkt från telefonen. Visa och hantera dem lika lätt som du skulle göra från en dator. Efter installationen kan du hitta din information i programmen E-post, Kalender och Kontakter.

NoteInnan du kan få tillgång till den funktionalitet som beskrivs ovan måste din företagsinformation lagras på en Microsoft® Exchange-server.

Konfigurera e-post, kalender och kontakter för företagsadressen i telefonen

1. Tryck till på Startskärm på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck till på Inställningar > Konton och synkronisering.
    3. Kontrollera att synkronisering används så att dina data synkroniseras automatiskt enligt det synkroniseringsintervall du angett.
    4. Tryck till på Lägg till konto > Företag.
    5. Skriv in din e-postadress och ditt lösenord för företagsadressen.
    6. Tryck till på Nästa. Telefonen börjar hämta kontoinformationen. Om ett fel uppstår kontaktar du företagets nätverksadministratör och ber om mer information, till exempel domännamnet och Exchange-serveradressen.
    7. Tryck till på OK om du vill tillåta att företagsservern styr telefonen.
    8. Välj vilka data du vill synkronisera med telefonen, till exempel kontakter och kalenderposter.
    9. Om du vill aktiverar du enhetsadministratören för att tillåta att företagsservern styr vissa säkerhetsfunktioner i telefonen. Du kan till exempel tillåta att företagsservern anger lösenordsregler och använder lagringskryptering.
    10. När konfigurationen är klar kan du ange ett namn på företagskontot så att det lätt kan identifieras.

Redigera konfigurationen av e-post, kalender och kontakter för företagsadressen

1. Tryck till på Startskärm på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck till på Inställningar > Konton och synkronisering och välj ditt företagskonto.
    3. Tryck till på Kontoinställningar och tryck sedan till på det företagskonto du vill redigera.
    4. Ändra önskade inställningar.

Ange ett synkroniseringsintervall för ett företagskonto

1. Tryck till på Startskärm på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck till på Inställningar > Konton och synkronisering och välj ditt företagskonto.
    3. Tryck till på Kontoinställningar och tryck sedan till på det företagskonto som du vill ange en synkroniseringsnivå för.
    4. Tryck till på Intervall för e-postkontroll och välj ett intervallalternativ.

Ta bort ett företagskonto från telefonen

1. Tryck till på Startskärm på Icn sony home apptray normal.
    2. Tryck till på Inställningar > Konton och synkronisering, tryck sedan till på ditt företagskonto.
    3. Tryck på Icn sony 11ni and menu k90 och tryck sedan till på Ta bort konto.
    4. Bekräfta genom att trycka till på Ta bort konto igen.