Samtalsinställningar

Visa alla ämnen

Spärra samtal

Du kan spärra alla eller vissa kategorier av inkommande och utgående samtal. När du använder samtalsspärr för första gången måste du ange din PUK-kod (Personal Unblocking Key) och sedan ett nytt lösenord för att aktivera funktionen för att spärra samtal.

Spärra inkommande eller utgående samtal

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal på Startskärm.
  2. Hitta och tryck till på Inställningar > Samtalsinställningar > Samtalsblockering.
  3. Välj ett alternativ.
  4. Ange lösenordet och tryck till på Aktivera.

Avvisa ett samtal med ett meddelande

Du kan avvisa ett samtal med ett fördefinierat meddelande. När du avvisar ett samtal med ett sådant meddelande skickas meddelandet automatiskt till den som ringer och sparas på din telefon.

Sex meddelanden finns fördefinierade i telefonen. Du kan välja något av dessa fördefinierade meddelanden, vilka även kan redigeras om det behövs.

Avvisa ett samtal med ett fördefinierat meddelande

• Dra Avvisa med meddelande uppåt och välj sedan ett meddelande.

Avvisa ett andra samtal med fördefinierat meddelande

• När du hör upprepade pipljud under ett samtal drar du Avvisa med meddelande uppåt och väljer sedan ett meddelande.

Redigera meddelandet som används för att avvisa ett samtal

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal på Startskärm.
  2. Leta reda och tryck till på Inställningar > Samtalsinställningar > Avvisa samtal med medd..
  3. Tryck till på meddelandet du vill redigera och utför de nödvändiga ändringarna.
  4. Tryck till på OK när du är klar.

Vidarekoppla samtal

Du kan vidarekoppla samtal till ett annat telefonnummer eller till en svarstjänst.

Vidarekoppla samtal

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal på Startskärm.
  2. Hitta och tryck till på Inställningar > Samtalsinställningar > Vidarekoppling.
  3. Välj ett alternativ.
  4. Ange det nummer till vilket du vill vidarekoppla samtalen och tryck till på Aktivera.

Stänga av vidarekoppling

1. Tryck till på Startskärm på Icn sony home apptray normal.
  2. Hitta och tryck till på Inställningar > Samtalsinställningar > Vidarekoppling.
  3. Välj ett alternativ och tryck sedan till på Inaktivera.

Visa eller dölja ditt telefonnummer

Du kan välja att visa eller dölja det telefonnummer som visas på mottagarens display när du ringer ett samtal.

Visa eller dölja ditt telefonnummer

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal på Startskärm.
  2. Hitta och tryck till på Inställningar > Samtalsinställningar > Ytterligare inställningar > Nummerpresentation.

Fasta uppringningsnummer

Om du har fått en PIN2-kod från din operatör kan du ange vissa telefonnummer i en lista med fasta uppringningsnummer för att begränsa utgående samtal.

Aktivera och inaktivera fast uppringning

1. Tryck till på Startskärm på Icn sony home apptray normal.
  2. Hitta och tryck till på Inställningar > Samtalsinställningar > Fasta nummer.
  3. Tryck till på Aktivera FDN eller Inaktivera FDN.
  4. Ange din PIN2-kod och tryck till på OK.

Öppna listan över godkända samtalsmottagare

1. Tryck till på Icn sony home apptray normal på Startskärm.
  2. Hitta och tryck till på Inställningar > Samtalsinställningar > Fasta nummer > Fasta nummer.