Montering

Visa alla ämnen

Ta bort batteriluckan

Ta bort batteriluckan på Sony Xperia™ E
  • Ta bort batteriluckan genom att trycka den nedåt med tummarna.

Sätta i ett minneskort

Sätta i minneskortet på Sony Xperia™ E
  • Ta bort batteriluckan och sätt i minneskortet med de guldfärgade kontakterna nedåt.

Ta bort minneskortet

Ta bort minneskortet på Sony Xperia™ E
  1. Stäng av telefonen.
  2. Ta bort batteriluckan och batteriet.
  3. Tryck ned plastklämman som håller minneskortet på plats. Håll klämman nedtryckt och dra ut minneskortet med nageln.

Sätta i SIM-kortet

NoteSätt inte i ett inkompatibelt SIM-kort i platsen för SIM-kortet. Om du gör det kan SIM-kortet eller telefonen få permanenta skador.
Sätta i SIM-kortet på Sony Xperia™ E
  • Ta bort batteriluckan och sätt i SIM-kortet i dess plats med de guldfärgade kontakterna vända nedåt.

Ta bort SIM-kortet

Ta bort SIM-kortet på Sony Xperia™ E
  1. Ta bort batteriluckan och batteriet.
  2. Sätt fingerspetsen på SIM-kortet och dra ut det ur sin kortplats.

Sätta i batteriet

Sätta i batteriet på Sony Xperia™ E
  1. Ta bort batteriluckan.
  2. Sätt i batteriet med batterietiketterna uppåt och kontakterna vända mot varandra.

Ta bort batteriet

Ta bort batteriet på Sony Xperia™ E
  1. Ta bort batteriluckan.
  2. Sätt fingerspetsen i öppningen på undersidan av batteriet och lyft upp batteriet.

Fästa batteriluckan

Sätta på batteriluckan på Sony Xperia™ E
  1. Placera luckan på telefonens baksida och passa in den i skårorna.
  2. Dra luckan nedåt.