Om platstjänster

Visa alla ämnen

Använd telefonen för att få reda på var du befinner dig. Det finns två metoder: GPS och trådlösa nätverk. Aktivera alternativet det trådlösa nätverk om du bara behöver en ungefärlig position, och vill ha den snabbt. Om du vill ha en mer exakt position, och kan se himlen, aktivera GPS-alternativet. I situationer där den trådlösa nätverksanslutningen är svag ska du aktivera båda alternativen för att försäkra dig om att du hittar var du befinner dig.

NoteSony ger inga garantier för exaktheten i några platstjänster inklusive men inte begränsat till navigationstjänster.