Ta en skärmbild

Du kan ta en stillbild av vilken skärm som helst på enheten i form av en skärmbild. Skärmbilder sparas automatiskt i albumappen.

Ta en skärmbild

1. Tryck länge på strömknappen tills menyn Alternativ öppnas.
  2. Tryck på Skärmdump.

Tips

Du kan även ta en skärmbild genom att trycka och hålla in strömknappen och knappen för att sänka volymen samtidigt.

Visa din skärmbild

1. Dra statusfältet nedåt, eller tryck på det två gånger i snabb följd, för att öppna aviseringspanelen.
  2. Tryck på skärmbilden.