Kontrollera dataanvändningen

Du kan hålla reda på mängden data som överförs till och från enheten via din mobildataanslutning eller Wi-Fi-anslutning under en viss period. Till exempel kan du se mängden data som används av enskilda appar. För data som överförs via din mobildataanslutning kan du även ställa in varningar och gränser för dataanvändningen så att du undviker ytterligare avgifter.

Ställa in och styra dataanvändningen

1. Tryck på Inställningar > Nätverk och internet > Dataanvändning.
    2. Välj och redigera inställningarna efter önskemål.

Kontrollera dataanvändningen för enskilda appar

1. Tryck på Inställningar > Appar och aviseringar.
    2. Tryck på den app som du vill kontrollera och tryck därefter på Dataanvändning.
    3. Ändra alternativen efter dina önskemål.

OBS!

Prestandan för enskilda appar kan påverkas om du ändrar deras inställningar för dataanvändning.