Välja ett SIM-kort för datatrafik

OBS!

Den här funktionen gäller endast för enheter med dubbla SIM-kort.

Om du använder en enhet med dubbla SIM-kort kan du när som helst välja vilket SIM-kort som ska hantera data. Du kan göra detta när du konfigurerar enheten för första gången, men du kan även välja eller ändra inställningen senare via menyn Inställningar.

Ändra vilket SIM-kort som används för datatrafik

1. Tryck på Inställningar > Nätverk och internet > Avancerat > Dubbelt SIM-kort > Mobildata.
    2. Välj ett SIM-kort.