Ikoner i statusfältet

Statusikoner

Signalstyrka

Dessutom visas typen av mobilnät när mobildata sänds och hämtas.

Ingen signal

Roaming

En Wi-Fi-anslutning är aktiverad och data överförs

En Wi-Fi-anslutning är aktiverad men det finns inte någon Internetanslutning.

Den här ikonen visas även när du försöker ansluta till ett skyddat Wi-Fi- eller captive portal-nätverk. Krysset försvinner efter en lyckad inloggning.

Om Google är blockerat där du befinner dig kan krysset visas även om enheten är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk och det finns en fungerande Internetanslutning.

Batteristatus

Den beräknade kvarvarande batterinivån i procent visas också.

Batteriet laddas

Den beräknade kvarvarande batterinivån i procent visas också.

Flygplansläget är aktiverat

Mikrofonljudet är avstängt

Högtalartelefonen är på

Stör inte-läget är aktiverat

Tyst läge

Vibrationsläge

Ett alarm är inställt

GPS är aktiverat

Synkronisering pågår

Problem med inloggning eller synkronisering

OBS!

Beroende på vilken tjänsteleverantör du använder, ditt nätverk eller vilken region du befinner dig i kan det hända att en del funktioner eller tjänster som representeras av ikoner i listan inte är tillgängliga.

Aviseringsikoner

Nytt SMS- eller MMS-meddelande

Pågående samtal

Obesvarat samtal

Parkerat samtal

Enhet med enkelt SIM-kort: Vidarekoppling är på

Enhet med dubbla SIM-kort: Vidarekoppling är på

Nytt röstmeddelande

Nytt mejl

Data hämtas

Data laddas upp

Mobildata är inaktiverat

Utför en grundkonfiguration av enheten

Systemuppdateringar är tillgängliga

Systemuppdateringar hämtas

Installera de hämtade systemuppdateringarna

STAMINA-läget är aktiverat

Ultra STAMINA-läget är aktiverat

Batterivård är aktiverat

Skärmbild tagen

Videochatta med vänner med appen Duo

En låt spelas upp

Enheten är ansluten till en dator via en USB-kabel

Internminnet är 75 % fullt – tryck för att överföra data till minneskortet

Sidosensor -beskrivning finns tillgänglig

Varning

Fler aviseringar som inte visas

OBS!

Alla ikoner som kan visas på din enhet är inte listade här. Den här listan är endast avsedd som referens och ändringar kan genomföras utan föregående meddelande.

Blockera en app från att skicka aviseringar

1. Tryck på Inställningar > Appar och aviseringar.
    2. Välj önskad app och tryck sedan på Aviseringar.
    3. Tryck på reglaget Visa aviseringar för att blockera appaviseringar.