account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

    Visningsstorlek

    Du kan använda inställningen Visningsstorlek för att öka eller minska storleken på alla element på skärmen, inte bara text.

    Ange visningsstorlek

    1. Tryck på Inställningar > Tillgänglighet.
    2. Tryck på Visningsstorlek och ange sedan önskad visningsstorlek genom att trycka på skalan.
    Var den här informationen användbar?
    Ja Nej
    Dina synpunkter uppskattas verkligen!
    Varför var den här informationen inte användbar?
    Skicka in
    Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
    Close Stäng
    Hitta din produkt
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.