Blockera ett nummer

Du kan blockera vissa nummer så att du varken tar emot samtal eller meddelanden från dem. Välj bland de lagrade numren eller ange ett nummer själv.

Blockera ett lagrat telefonnummer

1. Tryck på (Ikon för telefon).
    2. Tryck på det nummer som du vill blockera och håll kvar fingret.
    3. Tryck på Blockera nummer och därefter på BLOCKERA. Samtal och meddelanden från numret blockeras.

Blockera ett nummer genom att skriva in numret

1. Tryck på (Ikon för telefon).
    2. Tryck på (Menyikon) > Inställningar > Samtalsblockering > Lägg till ett telefonnummer.
    3. Ange telefonnumret som du vill blockera och tryck sedan på BLOCKERA. Samtal och meddelanden från numret blockeras.

Sluta blockera ett nummer

1. Tryck på (Ikon för telefon).
    2. Tryck på (Menyikon) > Inställningar > Samtalsblockering.
    3. Tryck på (Ikon för att avbryta) bredvid det telefonnummer som du vill sluta blockera och tryck sedan på HÄV BLOCKERINGEN. Samtal och meddelanden från numret blockeras inte längre.