Använda Sidosensor

Med hjälp av Sidosensor-listen går det lättare att använda enheten med bara en hand. Du kan visa Sidosensor-menyn genom att trycka två gånger på Sidosensor-listen längs skärmens kant eller återgå till föregående skärm genom att föra fingret längs skärmen. Se till att trycka på eller föra fingret inom Sidosensor-listen.

OBS!

Enhetens Sidosensor går inte att använda i vissa situationer, till exempel när Ultra STAMINA-läget är aktiverat eller när skärmvisningen är inställd på liggande läge.

Inställningar för Sidosensor

Återgå till föregående skärm med hjälp av sidosensorn

• Dra fingret uppåt eller nedåt längs med Sidosensor-listen för att återgå till föregående skärm.

Aktivera eller inaktivera Sidosensor

1. Tryck på Inställningar > Skärm > Avancerat.
  2. Tryck på Sidosensor.
  3. Tryck på reglaget för att aktivera eller inaktivera funktionen.

Inställningar för Sidosensor

Meny för Sidosensor

Välj layout för enhetens Meny för Sidosensor och om du vill visa menyn på låsskärmen.

Känslighet för list för Sidosensor

Anpassa hur du interagerar med Sidosensor-listen.

Ställ in listen för Sidosensor

Tryck på Sensor aktiverad för att välja om du vill använda Sidosensor-funktionen på en eller båda sidor av skärmen. Tryck på reglaget Inaktivera Sidosensor tillfälligt för att tillfälligt inaktivera funktionen. Använd respektive skjutreglage för att justera Sidosensor-listens längd, transparens och position.

Tillbaka

Välj om du vill använda Sidosensor-listen för att återgå till föregående skärm.

Välj appar som fungerar med rörelser

Välj vilka appar som ska använda Sidosensor-funktionen.