Synkronisera med Microsoft Exchange ActiveSync

Om ditt företag använder ett Microsoft Exchange ActiveSync-konto kan du komma åt företagskontots mejl, avtalade tider i kalendern och kontakter direkt på enheten. Efter konfigureringen kan du hitta din information i apparna E-post, Kalender och Kontakter.

Tips

Om du har konfigurerat ett Microsoft Exchange ActiveSync-konto (EAS) på enheten kan EAS-säkerhetsinställningarna begränsa typen av låsskärm till enbart PIN-kod eller lösenord. Detta händer om nätverksadministratören av säkerhetsskäl specificerar en särskild typ av låsskärm för samtliga EAS-konton i företaget. Kontakta nätverksadministratören på ditt företag eller din organisation om du vill veta vilka nätverkssäkerhetsprinciper som tillämpas för mobila enheter.

Konfigurera ett Exchange ActiveSync-konto för synkronisering

1. Tryck på Inställningar > Konton > Lägg till konto > Exchange ActiveSync.
  2. Ange din e-postadress på företaget och ditt lösenord.
  3. Tryck på Nästa. Om det inte fungerar kan du ange domän- och serverinformationen för kontot manuellt och sedan trycka på Nästa.
  4. Slutför genom att följa anvisningarna på skärmen.
  5. Tryck på Visa fler synkroniseringsalternativ för att välja en synkroniseringsmetod, ett synkroniseringsintervall och de data som du vill synkronisera med enheten.
  6. Tryck på Nästa och välj sedan hur du vill aviseras när du får ett nytt mejl.
  7. Tryck på Nästa, ange ett namn för företagskontot och tryck sedan på Avsluta konfigurationen.
  8. Om du uppmanas att göra det ska du aktivera enhetsadministratören så att företagsservern kan ställa in vissa säkerhetsregler på enheten, som att inaktivera röstinspelning och använda lagringskryptering.

Ta bort ett EAS-konto

1. Tryck på Inställningar > Konton.
  2. Välj EAS-kontot som du vill ta bort.
  3. Tryck på Ta bort konto.
  4. Tryck på Ta bort konto igen för att bekräfta.