Starta enheten för första gången

Det rekommenderas att du laddar batteriet i minst 30 minuter innan du startar enheten för första gången. Du kan använda enheten medan den laddas. För närmare information om laddning, se Ladda enheten.

Första gången du startar enheten öppnas en installationsguide som hjälper dig att konfigurera de grundläggande inställningarna, anpassa enheten och logga in på dina konton, till exempel ditt Google™-konto.

Starta enheten

1. Tryck länge på strömknappen tills enheten vibrerar.
    2. Ange PIN-koden för SIM-kortet när du uppmanas att göra det, och tryck sedan på (Ikon för klar).
    3. Vänta en stund medan enheten startar.

Tips

PIN-koden för SIM-kortet tillhandahålls inledningsvis av din nätoperatör, men du kan ändra den senare från menyn Inställningar. Om du råkar skriva fel när du skriver in SIM-kortets PIN-kod kan du korrigera det genom att trycka på (Ikon för backsteg).

Stänga av enheten

1. Tryck länge på strömknappen tills menyn Alternativ öppnas.
    2. Tryck på Stäng av.

OBS!

Det kan ta en stund innan enheten stängs av.