Ställa in rätt skärpa

Kameran ställer automatiskt in skärpan och detekterar ansikten i alla kameralägen. Den kan även detektera och följa ett föremål i rörelse. Ansiktet eller föremålet i rörelse som skärpan är inställd på indikeras med en gul ram.

Du kan trycka på skärmen för att ställa in skärpan på ett visst område eller för att ange ett visst skärpeavstånd. Dessa alternativ är endast tillgängliga för huvudkameran och är beroende av det valda kameraläget.

Ställa in fokusavstånd

1. Tryck på Läge > (Ikon för manuellt läge) när du använder huvudkameran.
  2. Tryck på (Ikon för att ställa in skärpan).
  3. Dra i skjutreglaget för att justera fokusavståndet.
  4. Stäng inställningsmenyn. Inställningen sparas.
  5. Tryck på slutarknappen för att ta ett foto.

OBS!

Den här inställningen kan endast göras för huvudkameran.