Upplösning och minne

Antalet foton och videoklipp som du kan lagra beror på vilken upplösning eller vilket MP-värde (megapixelvärde) som används och hur långa dina videoklipp är.

Högupplösta foton och videoklipp tar upp mer minne, så tänk på att en lägre upplösning kan vara lämplig för vardaglig användning.

Kontrollera minnesstatusen då och då. När minnet är fullt kan du överföra foton och videoklipp till en annan lagringsenhet för att frigöra minne. Se Säkerhetskopiera och synkronisera via ett Google-konto .

Välj om foton och videoklipp ska lagras i enhetens internminne eller på ett SD-kort med alternativet Datalagring i menyn med kamerainställningar.

Ändra upplösning

1. Tryck på (Ikon för Inställningar) när du använder kameran.
  2. Tryck på Stillbildsstorlek eller Videostorlek.
  3. Välj upplösning och stäng inställningsmenyn. Inställningen sparas för det valda kameraläget.

Tips

Upplösningen kan ställas in separat för varje kameraläge.