Vidarekoppla samtal

Du kan vidarekoppla samtal till en annan mottagare, till exempel till ett annat telefonnummer eller en annan enhet.

Om du använder en enhet med dubbla SIM-kort kan du även vidarekoppla samtal som kommer in på SIM-kort 1 till SIM-kort 2 när SIM-kort 1 inte går att nå, och vice versa. Den här funktionen kallas Nåbarhet med dubbla SIM. Den måste aktiveras manuellt.

Vidarekoppla samtal

1. Tryck på (Ikon för telefon).
  2. Tryck på (Menyikon) > Inställningar.
  3. Om du har dubbla SIM-kort trycker du på Konton för samtal och väljer ett av dem. Om du har ett enkelt SIM-kort trycker du på Samtal.
  4. Tryck på Vidarekoppla samtal och välj därefter ett alternativ.
  5. Ange det nummer som du vill vidarekoppla samtal till och tryck sedan på Aktivera.

Stänga av vidarekoppling

1. Tryck på (Ikon för telefon).
  2. Tryck på (Menyikon) > Inställningar.
  3. Om du har dubbla SIM-kort trycker du på Konton för samtal och väljer ett av dem. Om du har ett enkelt SIM-kort trycker du på Samtal.
  4. Tryck på Vidarekoppla samtal.
  5. Välj ett alternativ och tryck sedan på Inaktivera.

Aktivera funktionen Nåbarhet med dubbla SIM

OBS!

Den här funktionen gäller endast enheter med dubbla SIM-kort.

1. Tryck på Inställningar > Nätverk och internet > Avancerat > Dubbelt SIM-kort > Nåbarhet med dubbla SIM.
  2. Tryck på reglaget under Nåbarhet med dubbla SIM för att aktivera funktionen.
  3. Slutför åtgärden genom att följa instruktionerna på skärmen.

Tips

Om funktionen Nåbarhet med dubbla SIM inte fungerar när du har aktiverat den, ska du kontrollera att rätt telefonnummer har angetts för respektive SIM-kort. I vissa fall identifieras numren automatiskt vid konfigureringen. Annars ombeds du att ange dem manuellt.