Bakgrund

Enheten har en standardbakgrund, men du kan anpassa startskärmen och låsskärmen som du vill med bakgrunder med olika färger och mönster.

En bakgrund kan användas utan att startskärmen eller låsskärmen påverkas i övrigt. Live-bakgrundsbilder lägger till visuella effekter när du interagerar med pekskärmen, vilket gör att skärmbilden ändras dynamiskt.

Ändra bakgrund

1. Rör vid ett tomt område på enhetens Startskärm och håll kvar fingret tills enheten vibrerar.
  2. Tryck på Bakgrunder.
  3. Välj en bakgrund och tryck på Ange bakgrund.
  4. Välj ett alternativ.

Tips

Du kan även använda ett foto som bakgrund. I stället för att välja en bakgrund bland alternativen som visas kan du trycka på Mina foton och välja ett foto.