Programskärmen

Programskärmen, som du öppnar från startskärmen, innehåller de appar som är förinstallerade på enheten samt de appar som du har hämtat.

Visa alla appar på programskärmen

• Svep startskärmen uppåt och bläddra sedan uppåt eller nedåt i programskärmen för att visa alla appar.

Öppna en app från programskärmen

• Hitta appen genom att svepa uppåt när programskärmen är öppen och tryck sedan på appen.

Söka efter en app på programskärmen

1. Tryck på Sök efter appar när programskärmen är öppen.
  2. Ange namnet på den app som du vill söka efter.

Ordna appar på programskärmen

1. Tryck på (Menyikon) när programskärmen är öppen.
  2. Tryck på Sortera appar och välj sedan ett alternativ.

Lägga till en appgenväg på startskärmen

1. Gå till programskärmen, rör vid och håll kvar fingret på en appikon tills enheten vibrerar och dra sedan ikonen uppåt. Startskärmen öppnas.
  2. Dra ikonen till önskad plats på startskärmen och släpp den där.

Flytta en app på programskärmen

1. Tryck på (Menyikon) när programskärmen är öppen.
  2. Kontrollera att Egen ordning har valts under Sortera appar.
  3. Rör vid och håll kvar fingret på appen tills enheten vibrerar och dra sedan appen till dess nya plats.