Minne och lagring

Memory

3 GB RAM

64 GB eMMC-internminne4

Stöd för microSDXC (upp till 512 GB)

SIM-kapacitet

Simcard

Ett SIM-kort

Dubbla SIM-kort1

Nano-SIM

Operativsystem

Android

Android™ 9 Pie 5

Processor (CPU)

Memory

Mobilplattformen Qualcomm® Snapdragon™ 6303

Batteri

Battery full

2 870mAh

Adaptiv laddning med Xperia

Batterivård

Smart Stamina

Stamina-läge

Snabbladdning med USB PD (USB Power Delivery)

Hållbarhet

Shield

Corning® Gorilla® Glass 5

Vikt

Kettleball

162 g

Mått

Phone

156 × 68 × 8,4 mm

Färg

Marinblå

Svart

Silver

Rosa

Display

Info

Utökad 21:9-display2

6-tums full HD+

Bildförbättringsteknik

Bildformat som stöds: JPEG, GIF, BMP, WebP, WBMP

Videoformat som stöds: MPEG-4 video, H.263, H.264, H.265, VP8, VP9

Huvudkamera

Info

Dubbelkamera

13 MP + 5 MP

Kamera på 13 MP

Info

1/3.0 sensorstorlek

Bildpunktsavstånd: 1,12 μm

76,4° vidvinkel

F2.0-lins

Kamera på 5 MP

Info

1/4.0 sensorstorlek

Bildpunktsavstånd: 1,4 μm

87,9° vinkel

F2.4-lins

Kamerafunktioner

Info

21:9-kamera (filmer och bilder)

Bokeheffekt

HDR-foto (High Dynamic Range)

Hybridautofokus

Foto i svag belysning: ISO 12 800

5x digital zoom

Videoinspelning i 4K

SteadyShot™

Inspelning av slowmotionfilm i 120 bps.

Främre kamera

Info

8 MP

1/4.0 sensorstorlek

Bildpunktsavstånd: 1,12 μm

84° vidvinkel

F2.0-lins

HDR-foto (High Dynamic Range)

SteadyShot™

Porträttselfieeffekter

Displayblixt

Nätverk

Info

I3113/GSM GPRS/EDGE (2G) Band 850/900/1800/1900/UMTS HSPA+ (3G) Band 1, 2, 5, 8/LTE (4G) 1, 2, 3, 5, 7, 8, 20, 28, 32, 38

I4113/GSM GPRS/EDGE (2G) Band 850/900/1800/1900/UMTS HSPA+ (3G) Band 1, 2, 5, 8/LTE (4G) 1, 2, 3, 5, 7, 8, 20, 28, 32, 38

I4193/GSM GPRS/EDGE (2G) Band 850/900/1800/1900/UMTS HSPA+ (3G) Band 1, 2, 5, 8/LTE (4G) 1, 2, 3, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 39, 40, 41M

I3123/GSM GPRS/EDGE (2G) Band 850/900/1800/1900/UMTS HSPA+ (3G) Band 1, 2, 4, 5, 8/LTE (4G) 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 25, 28, 29, 66

LTE (4G) Cat12/Cat13

Wi-Fi IEEE 802.11a/b/g/n(2,4 GHz)/n(5 GHz)/ac

Kommunikation

Info

A-GNSS (GPS + GLONASS)6

Trådlös Bluetooth® 5.0-teknik

Google Cast

NFC

USB 2.0

USB Type-C™

Sensorer

Info

Accelerometer

Sensor för omgivningsljus

eCompass™

Fingeravtryckssensor

Hallsensor

Magnetometer

Stegräknare

Stegdetektering

Signifikant rörelsedetektering

Närhetssensor

Ljud

Info

Högupplöst ljud (ljudformat som stöds: LPCM, FLAC, ALAC, DSD)7

DSEE HX™

LDAC7

Smart förstärkare

Virtuell mobilteknologi

Stereoinspelning

Qualcomm® aptX™ HD-ljud8

FM-radio

Ljudformat som stöds: AAC (AAC-LC, AAC+, eAAC+, AAC-ELD), ALAC, AMR-NB, AMR-WB, DSD, FLAC, MIDI, MP3, PCM, Opus, Vorbis

1. Dubbla SIM-kort är inte tillgängligt i alla varianter och på alla marknader.
    2. Visningsförhållandet kan variera beroende på innehållets format.
    3. Qualcomm® är ett varumärke som tillhör Qualcomm Incorporated, är registrerat i USA och andra länder och används med ägarens tillstånd.
    4. Firmware och förinstallerade appar tar upp ca 14,79 GB internminne och kvarvarande 49,21 GB är tillgängligt för användarens eget innehåll (till exempel musik, bilder, filmer, appar och andra data). Mätningen är gjord vid produktlanseringen och kan variera beroende på marknad. Programvaruuppdateringar ändrar mängden tillgängligt internminne.
    5. Android™ är ett varumärke som tillhör Google Inc.
    6. Den här tjänsten är inte tillgänglig på alla varianter eller marknader.
    7. Högupplöst ljud och LDAC kräver ett kompatibelt headset.
    8. Qualcomm® är ett varumärke som tillhör Qualcomm Incorporated, är registrerat i USA och andra länder och används med ägarens tillstånd. aptX™ är ett varumärke som tillhör Qualcomm Technologies International, Ltd., är registrerat i USA och andra länder och används med ägarens tillstånd.