Överföra musik från en dator till enheten

Det finns två sätt för att överföra musik från en dator till enheten:

• Anslut enheten till en dator med användning av en USB-kabel. Välj Filöverföring på enheten och kopiera och klistra eller dra och släpp sedan filerna med hjälp av datorn.
  • Spara de mediafiler som du vill överföra från datorn till Google Drive. Synkronisera sedan enhetens data genom att logga in på Google-kontot.

OBS!

Musik-appen stödjer eventuellt inte alla musikfilformat.