Överföra kontakter

Det finns flera olika sätt att överföra kontakter till din nya enhet. Du kan synkronisera kontakter från ett onlinekonto eller importera kontakter direkt från en annan enhet.

Överföra kontakter med användning av ett onlinekonto

Om du synkroniserar kontakterna på din gamla enhet eller din dator med ett onlinekonto, till exempel Google Sync eller Microsoft Exchange ActiveSync, kan du sedan överföra kontakterna till din nya enhet med användning av det kontot.

Sätta på eller stänga av automatisk datasynkronisering

1. Tryck på (Ikon för Kontakter).
  2. Tryck på (Menyikon) och tryck därefter på Inställningar.
  3. Tryck på Konton och tryck sedan på reglaget Synkronisera data automatiskt för att aktivera eller inaktivera funktionen.
  4. Tryck på OK.

OBS!

Du måste vara inloggad på det relevanta synkroniseringskontot för att kunna synkronisera dina kontakter med det.

Andra sätt att överföra kontakter

Det finns flera andra sätt att överföra kontakter från din gamla enhet till din nya enhet. Du kan till exempel kopiera kontakterna till ett minneskort eller använda Bluetooth-teknik. Mer specifik information om hur du överför kontakter från din gamla enhet hittar du i den gamla enhetens användarhandbok.

Importera kontakter från ett minneskort

1. Tryck på (Ikon för Kontakter).
  2. Tryck på (Menyikon) och därefter på Inställningar > Importera > SD-kort eller internminne (.vcf-fil).
  3. Välj var du vill lagra kontakterna.
  4. Tryck på (Menyikon) och välj sedan SD-kort.
  5. Välj de filer som du vill importera genom att trycka på dem.

Importera kontakter med användning av Bluetooth

1. Tryck på Inställningar > Enhetsanslutning > Parkoppla en ny enhet och kontrollera att enheten är inställd att vara synlig.
  2. När du får en avisering om en inkommande fil till enheten drar du statusfältet nedåt och trycker på aviseringen för att acceptera filöverföringen.
  3. Tryck på Godkänn för att starta filöverföringen.
  4. Dra statusfältet nedåt. Tryck på aviseringen när överföringen har slutförts.
  5. Tryck på den mottagna filen och välj var du vill lagra kontakterna.

Importera kontakter från ett SIM-kort

1. Tryck på (Ikon för Kontakter).
  2. Tryck på (Menyikon) och därefter på Inställningar > Importera.
  3. Om du har ett enkelt SIM-kort trycker du på Importera från SIM-kort. Om du har dubbla SIM-kort väljer du ett av dem.
  4. Välj var du vill lagra kontakterna.
  5. Välj kontakter att importera och tryck sedan på Importera.