Skärmskydd

OBS!

Ta bort all skyddsfilm innan du använder enheten för att få full funktionalitet.

Skärmskydd kan hjälpa till att skydda enheten mot skador. Vi rekommenderar att du endast använder sådana skärmskydd som är avsedda för din Xperia-enhet. Användning av skärmskyddstillbehör från tredje part kan göra att enheten inte fungerar som den ska, på grund av att sensorer, linser, högtalare eller mikrofoner täcks, och kan medföra att enhetens garanti upphör att gälla.