Virtuella tangentbord

Det finns ett antal förinstallerade tjänster för textinmatning på enheten.

OBS!

Vilken tjänst för textinmatning som används som standard kan bero på vilka regionala inställningar eller språkinställningar du använder. En eller flera tjänster för textinmatning är eventuellt inte tillgängliga i din region.

Växla mellan olika alternativ för virtuellt tangentbord

1. Tryck på Inställningar > System > Språk och inmatning > Virtuellt tangentbord.
    2. Tryck på Hantera tangentbord och tryck sedan på reglaget för att aktivera eller inaktivera tangentbordet.