Meddelandeinställningar

Du kan ändra inställningarna för meddelandeavisering och välja om du vill aktivera leveransrapporter för meddelanden.

Ändra aviseringsinställningarna för meddelanden

1. Tryck på (Ikon för Meddelanden).
    2. Tryck på (Ikon för mer) och tryck därefter på Inställningar.
    3. Om du har dubbla SIM-kort trycker du på Allmänt.
    4. Om du vill ange ett aviseringsljud ska du trycka på Aviseringar > Avancerat > Ljud och välja ett alternativ eller trycka på (Ikon för att lägga till) och välja en musikfil som finns sparad på din enhet.
    5. Bekräfta genom att trycka på OK.
    6. Tryck på reglagen för att göra ytterligare justeringar av aviseringsinställningarna.

Aktivera eller inaktivera leveransrapporter för utgående meddelanden

1. Tryck på (Ikon för Meddelanden).
    2. Tryck på (Ikon för mer) och därefter på Inställningar.
    3. Om du har dubbla SIM-kort ska du välja ett av dem. Om du har ett enkelt SIM-kort trycker du på Avancerat.
    4. Tryck på reglaget Få SMS-leveransrapporter för att aktivera eller inaktivera funktionen.

OBS!

När funktionen leveransrapporter är på visas texten ”Levererat” för de meddelanden som har levererats.