Internetinställningar

För att få tillgång till Internet krävs en mobildataanslutning med rätt Internet-inställningar. Här följer några tips:

• För de flesta mobilnät och operatörer är inställningarna redan förinstallerade i enheten, vilket gör att du kan börja använda Internet på en gång.
    • Du kan kontrollera manuellt om det finns uppdateringar för Internet-inställningarna. Om du ändrar eller raderar en Internet-inställning av misstag kan du återställa Internet-inställningarna.