Startskärmen

Startskärmen fungerar som utgångspunkt för användningen av enheten. Den motsvarar ungefär skrivbordet på en datorskärm. Antalet paneler på startskärmen representeras av ett streck i den nedre delen av startskärmen. Streckets position visar vilken panel som för närvarande visas.

OBS!

Om enheten har en OLED-skärm ska du undvika att visa väldigt ljusstarka eller statiska bilder under längre tid. Annars finns det risk att inbränningar eller färgförvrängningar blir kvar på skärmen.

Gå till startskärmen

• Tryck på (Startskärmsknapp).

Justera startskärmens inställningar

1. Rör vid ett tomt område på startskärmen och håll kvar fingret tills enheten vibrerar. Ikoner för startskärmens inställningar visas.
    2. Tryck för att justera inställningarna efter dina önskemål.