Bokeh-effekt

Du kan ta bilder med Bokeh-effekt när du använder enhetens dubbelkamera. Bokeh-effekten gör fotots bakgrund oskarp för att framhäva motiv i förgrunden, för en konstnärlig effekt.

Ta ett foto med Bokeh-effekt

1. Tryck på (Ikon för Bokeh) när du använder kameran.
    2. Justera genom att dra i skjutreglaget.
    3. Tryck på slutarknappen för att ta ett foto.

OBS!

Det går inte att zooma medan Bokeh-effekten används.

Tips

Om du hamnar för nära eller för långt bort från ett objekt när du använder Bokeh-effekten visas ett varningsmeddelande. Om detta inträffar justerar du avståndet mellan kameran och motivet för att ta fotot med Bokeh-effekt.