Säkerhetskopiera och överföra data med användning av ett minneskort

Säkerhetskopiera och överföra filer med användning av ett minneskort

1. Se till att det sitter ett minneskort i enheten.
    2. Tryck på (Ikon för filer).
    3. Tryck och håll kvar fingret för att markera filerna som du vill överföra till minneskortet.
    4. Tryck på (Ikon för mer) och välj Kopiera till … eller Flytta till ... för att säkerhetskopiera eller överföra filerna.