Inställningar för Aktiv låsskärm

Genom den aktiva låsskärmen kan du se information som tid, aviseringar, musik eller foton på skärmen när skärmen är avstängd. Den aktiva låsskärmen kan även visa omslag när du spelar upp musik, nyligen tagna foton eller foton i Album som tagits på din nuvarande plats. När du är hemma väljs foton som ska visas automatiskt av din Xperia-enhet.

Bild över den aktiva låsskärmen

Justera inställningarna för Aktiv låsskärm

1. Tryck på Inställningar > Låsskärm och säkerhet > Inställningar för låsskärm > Aktiv låsskärm (Skärm alltid på).
    2. Tryck på När Aktiv låsskärm ska visas och välj sedan önskad inställning.
    3. Stäng inställningsmenyn. Inställningen sparas.

Tips

Standardinställningen är Smart aktivering som aktiverar Aktiv låsskärm vid behov, till exempel när du går med på enheten i handen eller när du tar fram enheten ur fickan eller väskan.

Visa en bild på Aktiv låsskärm

1. Tryck på Inställningar > Låsskärm och säkerhet > Inställningar för låsskärm > Aktiv låsskärm (Skärm alltid på).
    2. Tryck på Dekal och välj sedan önskad dekal eller önskat foto.
    3. Stäng inställningsmenyn. Inställningen sparas.

Visa foton på Aktiv låsskärm

1. Tryck på Inställningar > Låsskärm och säkerhet > Inställningar för låsskärm > Aktiv låsskärm (Skärm alltid på).
    2. Tryck på Fotouppspelning och tryck sedan på reglaget för att aktivera funktionen.
    3. Välj Foton på enheten.