account arrowhead-down arrowhead-up cart mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.
    Xperia-programuppdatering. En bakgrundsbild med en man som håller i en Xperia-smartphone.

Ansluta till datorn

Installera Xperia Companion på datorn och använd det för att uppdatera och reparera din Xperia-programvara – ett snabbt och enkelt sätt lösa prestandaproblem.