Installera Xperia™ Companion

Uppdatering och reparation av programvara på datorn

Uppdatering och reparation av programvara

Med Xperia™ Companion är det lätt att installera nya programuppdateringar, men även att reparera programvara – ett snabbt och enkelt sätt att lösa prestandaproblem.

Hämta för Mac OS Hämta för Windows

Om du vill hämta Xperia Companion besöker du webbplatsen för Xperia-supporten på en PC eller Mac.

Xperia™ Companion finns för Windows och Mac OS. Klicka på länkarna nedan för aktuella installationsanvisningar och systemkrav.