Hur ansluter jag min högtalare till en telefon med närfältskommunikation?

Så här kopplar du ihop högtalaren med en telefon
    Placera telefonen i den trådlösa högtalarens NFC-område

1. Högtalare: Rikta brytaren mot högtalarens mitt.
    2. Telefon: Se till att närfältskommunikation är aktiverat i telefonen och att skärmen är aktiv.
    3. Telefon: Placera telefonen i högtalarens identifieringsområde för närfältskommunikation. När enheterna ansluts till varandra slutar Bluetooth™-lampan att blinka och lyser i stället med fast sken så länge de är anslutna.