Laddning

Laddningsdockan måste anslutas till en strömkälla för att den trådlösa laddningen ska fungera. Se till att avlägsna eventuella telefonskydd innan den trådlösa laddningen används.

För att undvika överhettning eller skador:

• Placera inga främmande material, till exempel metallföremål eller magneter, mellan telefonen och laddningsdockan. Det kan störa laddningen, orsaka överhettning eller skada enheterna.

• Lägg inga kort med magnetremsa eller chip på laddningsdockan eftersom dessa kan avmagnetiseras eller gå sönder.

• Täck inte över laddningsdockan med något material eller duk. Det kan störa den invändiga fläkten.

• Låt inte damm samlas på laddningsdockan. Håll ytan ren.

På grund av magneten i laddningsdockan fungerar inte telefonens kompass när telefonen sitter på laddningsdockan.

Ladda en telefon

Trådlös laddningsdocka – laddning
    1. Anslut ena änden av USB Type-C-kabeln till laddaren.
    2. Anslut kabelns andra ände till laddningsdockans USB Type-C-port.
    3. Sätt telefonen på laddningsdockan så att områdena för trådlös laddning kommer i kontakt. Var noga med att centrera telefonen på området för trådlös laddning för optimal laddningstid.
    4. När laddningen startar tänds aviseringslamporna på telefonen och laddningsdockan. Telefonens laddningsikon visas på skärmen.

Den kompatibla laddaren är UCH12.

Sätta en telefon på laddningsdockan

Trådlös laddningsdocka – telefon på laddare
    • Sätt telefonen på laddningsdockan så att båda enheterna är vända åt samma håll.

• Vid laddning i liggande läge måste telefonens strömknapp vara riktad bort från laddningsdockans ställ enligt bilden. Om telefonens strömknapp är i kontakt med stället blir placeringen fel och laddningen fungerar inte.

Om laddningen inte startar provar du att flytta telefonen en aning åt höger eller vänster.