Om DK60 USB Type-C laddningsdocka

DK60 USB Type-C laddningsdocka är ett laddningstillbehör utformat för Xperia™-mobiler. Mobilen placeras i en bekväm visningsvinkel, så att du enkelt kan söka efter saker på mobilen medan den laddas.

USB-laddningsdocka – komponent
    1

Laddningsdocka

2

Tillbehör för att hålla mobilen på plats

DK60 USB Type-C laddningsdocka ingår inte i köpet av en mobil eller laddare. Den måste köpas separat. Före användning ska skyddsplatsen tas bort från tillbehöret.

Drifttemperatur

5 °C till 35 °C