Ladda

Ladda mobilen med hjälp av DK60 USB Type-C laddningsdocka

USB-laddningsdocka – laddning USB-laddningsdocka – montering
    1. Anslut USB Type-C-änden av laddningskabeln till laddningsdockan och andra änden till USB-porten på en dator eller mobilladdare. Om du använder en mobilladdare ansluter du laddaren till ett vägguttag.
    2. Sätt i det tillbehör som behövs i laddningsdockan.
    3. Placera mobilen i dockan på ett sätt så att mobilens kontakt för laddningsdockan är ansluten till kontakten på dockan.

Om du inte är säker på var laddningsdockans kontakt finns på mobilen hittar du den informationen i relevant användarhandbok för mobilen.