Jag kan inte ladda enheten eller lyssna på radio

OBS!

Vissa funktioner vid USB-anslutning, till exempel snabbladdning och datasynkronisering, stöds inte av en USB Type-C-2-i-1-kabel.

• Kontrollera att enheten är kompatibel med en USB Type-C-2-i-1-kabel.
      Kompatibla Xperia-enheter:
      Xperia 1
      Xperia XZ3
      Xperia XZ2
      Xperia XZ2 Compact
      Xperia XZ2 Premium

• Följande Xperia-modeller går inte att ladda med en USB Type-C-2-i-1-kabel med strömmen avstängd. För att ladda dessa enheter med strömmen avstängd måste laddarens USB-kabel anslutas direkt till din enhet.
      Xperia-enheter som påverkas:
      Xperia 1

• Headset med en 5-polig 3,5 mm ljudkontakt stöds inte helt. Vissa funktioner, till exempel brusreducering, är inte tillgängliga när du ansluter ett headset med 5-polig 3,5 mm ljudkontakt till en USB Type-C-2-i-1-kabel.