Skärminställningar

Du kan justera skärmens ljusstyrka och välja att alltid visa en nedtonad urtavla när skärmen är inaktiv genom att aktivera skärmfunktionen Alltid på. Du kan även ändra vilken urtavla som visas på startskärmen.

Justera skärmens ljusstyrka

1. Gå till inställningsmenyn på SmartWatch 3 och hitta och tryck till på Justera ljusstyrka.
  2. Bläddra uppåt eller nedåt för att välja önskad nivå på ljusstyrkan.

Aktivera och inaktivera skärmfunktionen Alltid på.

• Gå till inställningsmenyn på SmartWatch 3 och hitta och tryck till på Always-on screen för att aktivera eller inaktivera funktionen.

Byta urtavla direkt på SmartWatch 3

1. Gå till inställningsmenyn på SmartWatch 3 och leta upp och tryck på Ändra urtavlans utseende.
  2. Svep åt vänster eller åt höger för att visa tillgängliga urtavlor och tryck sedan till på den urtavla du vill använda.

Du kan också peka och hålla kvar fingret på startskärmen om du vill byta urtavla.

Byta urtavla via telefonen eller surfplattan

1. Öppna appen Android Wear på telefonen eller surfplattan.
  2. Välj ett alternativ under Urtavlor eller tryck på Mer om du vill visa fler urtavlor och välj sedan ett alternativ.

Om du vill få tillgång till fler alternativ för urtavlor med hjälp av appar från tredje part på Google Play™ rullar du längst ned på skärmen och trycker på Hämta fler urtavlor.

Aktivera det automatiska skärmlåset

1. Kontrollera att startskärmen är aktiv på SmartWatch 3.
  2. Svep en gång från höger till vänster.
  3. Tryck på Inställningar.
  4. Leta upp och tryck på Skärmlås.
  5. Tryck på för att bekräfta.
  6. Ange ett grafiskt lösenord genom att rita ett mönster.
  7. Bekräfta lösenordet genom att rita mönstret igen.

Skärmen låses automatiskt när du inte har din SmartWatch 3 på dig. Den låses också när SmartWatch 3 tappar Bluetooth®-anslutningen till mobilen eller surfplattan med Android™.

Inaktivera det automatiska skärmlåset

1. Kontrollera att startskärmen är aktiv på SmartWatch 3.
  2. Svep en gång från höger till vänster.
  3. Tryck på Inställningar.
  4. Leta upp och tryck på Skärmlås.
  5. Tryck på för att bekräfta.
  6. Rita det grafiska lösenordet som du har sparat.

Låsa skärmen manuellt

1. Kontrollera att startskärmen och det automatiska skärmlåset är aktiverade på SmartWatch 3.
  2. Svep en gång från höger till vänster.
  3. Tryck på Inställningar.
  4. Leta upp och tryck på Lås skärmen nu.
  5. Tryck på för att bekräfta.

Du kan låsa SmartWatch 3-skärmen direkt genom att aktivera den här funktionen manuellt.