Musik

När du lyssnar på musik på mobilen eller surfplattan med Android™ (med hjälp av en musikspelarapp som exempelvis appen Musik från Sony) visas ett kort för låten på SmartWatch 3. Det här musikkortet innehåller grundläggande information om låten och gör det möjligt för dig att styra uppspelningen. Du kan till exempel pausa, spela upp och hoppa över låtar på ett smidigt sätt från SmartWatch 3.