Laddning

Innan du använder SmartWatch 3 för första gången måste du ladda produkten i cirka 30 minuter. Vi rekommenderar att du använder laddare och USB-kablar från Sony.

Ladda SmartWatch 3

1. Anslut ena änden av USB-kabeln till Micro USB-porten på SmartWatch 3.
  2. Anslut den andra änden av kabeln till laddaren eller till USB-porten på en dator.
  3. Se till att laddaren eller datorn är ansluten till en aktiv strömkälla.

Kontrollera batterinivån

• Svep nedåt från startskärmens överkant.