Min SmartWatch 3 ansluter inte till mobilen eller surfplattan

• Kontrollera att mobilen eller surfplattan kör Android-programvaran med version 4.3 eller senare och att den är kompatibel med Android Wear. Du kan kontrollera kompatibiliteten med Android Wear genom att öppna http://g.co/Wearcheck i webbläsaren på mobilen eller surfplattan.

• Se till att Bluetooth®-funktionen på mobilen eller surfplattan är påslagen.

• Kontrollera att SmartWatch 3 är inom 10 meter från mobilen eller surfplattan.

• Kontrollera att mobilen eller surfplattan är ansluten till Internet. Testa att öppna en webbsida, som www.sonymobile.com/.

• Kontrollera att du har följande versioner (eller senare) av apparna nedan:
      • Google Play™ version 5.0.77

• Google™ Search version 3.5.12

• Android Wear version 1.0

Tips: Mer specifik information om hur du ser appversioner och uppdaterar appar finns i mobilens eller surfplattans användarhandbok.

• Starta om SmartWatch 3 och försök att ansluta igen.

Mer

Så här startar du om SmartWatch 3 från menyn Inställningar
      1. I menyn Inställningar på SmartWatch 3 trycker du på Starta om.
      2. Du bekräftar genom att trycka på ikonen för att bekräfta när du startar om SmartWatch 3.