Jag kan inte visa några kort på SmartWatch 3

• Kontrollera i inställningarna för Android Wear att du inte har valt att dölja kort när skärmen är nedtonad och att du inte har valt att tysta aviseringar från specifika appar. Kontrollera även att du har aktiverat att kalenderhändelsekort ska visas på SmartWatch 3.

Mer

Översikt över inställningar
      Namn på inställningVad du kan göra

Tysta appaviseringar

Tryck på den för att sluta visa aviseringar från specifika appar på SmartWatch 3

Skärm alltid på

Välj det här alternativet om du vill att en nedtonad urtavla visas på SmartWatch 3 när skärmen är inaktiv

Dölj kort på nedtonad skärm

Välj om kort ska visas eller döljas när skärmen på SmartWatch 3 är nedtonad

Tysta ansluten mobil

Välj om larmsignaler ska spelas upp på bägge de anslutna enheterna eller bara på SmartWatch 3

Visa kalenderhändelsekort

När det här alternativet är markerat visas påminnelser om kalenderhändelser som kort på SmartWatch 3

Synka om appar

Tryck på det för att synka om kompatibla appar som är installerade på mobilen eller surfplattan med SmartWatch 3

• Kontrollera inställningarna för Google™-appar och se till att funktionen Google Now är påslagen.