Använda SmartBand Talk-appen

Du kan visa och ändra inställningar för SmartBand Talk via SmartBand Talk-appen på Android™-enheten.

Scr sony eugene host app

1 Starta eller stäng av smarta väckningsalarm och lägg till, redigera eller ta bort dem.
    2 Starta eller stäng av aviseringsfunktionen.
    Välj vilka aviseringar som ska vidarebefordras till SmartBand Talk.
    3 Välj om du vill hantera inkommande samtal med SmartBand Talk.
    4 Aktivera eller inaktivera ”stör ej”-funktionen eller ändra tidsintervallet.
    5 Aktivera eller inaktivera STAMINA-läge.
    6 Aktivera Xperia™-telefonalarmaviseringar.
    7 Välj om du vill få aviseringar om du glömmer enheten.
    8 Ställ in textorienteringen.
    9 Välj bakgrundsfärg för displayen.
    10 Välj typ av sömnspårning.
    11 Synkronisera SmartBand Talk-enheten med Google Fit-appen.
    12 Öppna Android™-röstinmatningsinställningarna om du vill byta språk eller ändra alternativ.

Tip

Du kan trycka på eller dra relevant skjutreglage till På- eller Av-läge beroende på om du vill få aviseringar, ta emot inkommande samtal eller aktivera ”stör ej”-funktionen och andra funktioner. Du kan också trycka på namnet på respektive funktion om du vill visa mer information om hur du justerar relaterade inställningar.