account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjälp oss att förbättra webbplatsen
    Svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.

    Logga sömn med SmartBand Talk

    SmartBand Talk kan logga de timmar du sover och även statusen för lätt sömn, djupsömn och tiden du är vaken under sovtimmarna, så att du bättre förstår din sömnkvalitet. Informationen som SmartBand Talk spårar loggas i programmet Lifelog.

    Visa din sömninformation

    • I programmet Lifelog trycker du till på Viloläge från instrumentpanelen för aktiviteter.
    Var den här informationen användbar?
    Ja Nej
    Dina synpunkter uppskattas verkligen!
    Varför var den här informationen inte användbar?
    Skicka in
    Tack, vi uppskattar dina synpunkter!
    Hitta din produkt
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.
    Find
    Öppna Inställningar > Om telefonen/surfplattan > Modellnummer i din Xperia™-enhet.