Energihantering

Du kan förlänga SmartBand Talk-batteriets livslängd genom att aktivera STAMINA-läge i inställningarna. När det här läget är aktiverat visas diagonala linjer på skärmen och ikonen för STAMINA-läge (Icn sony eugene stamina mode) visas längst upp till höger på ditt SmartBand Talk. Flera funktioner är inaktiverade i STAMINA-läge och du kan inte göra följande:

• Ta emot samtal på SmartBand Talk-enheten.
    • Vidarebefordra aviseringar till SmartBand Talk.
    • Få aviseringar när ditt SmartBand Talk och Android™-enheten är utom räckhåll för varandra.

Men funktionerna för aktivitetsloggning och smart väckning fungerar fortfarande som vanligt.

Starta STAMINA-läget

1. Gå till huvudskärmen för appar på Android™-enheten. Hitta och tryck på SmartBand Talk > INSTÄLLNINGAR.
    2. Tryck på Energihantering.
    3. Dra skjutreglaget bredvid STAMINA-läge åt höger.

Stänga av STAMINA-läget

1. Gå till huvudskärmen för appar på Android™-enheten. Hitta och tryck på SmartBand Talk > INSTÄLLNINGAR.
    2. Tryck på Energihantering.
    3. Dra skjutreglaget bredvid STAMINA-läge åt vänster.
    4. Tryck kort på funktionsknappen på SmartBand Talk-enheten.

Tillfälligt inaktivera STAMINA-läget

• Tryck kort på funktionsknappen.

Note

Om du tillfälligt inaktiverar STAMINA-läget på SmartBand Talk-enheten är alla funktioner tillgängliga som vanligt. Om ingen aktivitet utförs på SmartBand Talk-enheten under 20 sekunder stängs skärmen av och STAMINA-läget aktiveras igen.

Aktivera läget för låg batterinivå

1. Gå till huvudskärmen för appar på Android™-enheten. Leta upp och tryck på SmartBand Talk > INSTÄLLNINGAR.
    2. Tryck på Energihantering.
    3. Dra skjutreglaget bredvid Lågt batteriläge åt höger.

Note

När läget för låg batterinivå är aktiverat försätts SmartBand Talk-enheten automatiskt i STAMINA-läge när batterinivån är låg.