SmartBand Talk-alarm

Ditt SmartBand Talk har två olika alarmfunktioner. Den ena är alarmfunktionen för Xperia™-telefoner som endast fungerar när SmartBand Talk-enheten är ansluten till en Xperia™-enhet. Den andra är en funktion för smart väckning som väcker dig inom ett angivet tidsintervall när du har gått in i en lätt sömnfas, så att du känner dig utvilad när du vaknar. Smart väckning fungerar oavsett om en Android™-enhet är ansluten eller inte.