Välja en urtavla för SmartBand Talk

Du kan välja mellan olika typer av urtavlor för ditt SmartBand Talk och anpassa dem. Du kan välja vilken typ av information som ska visas för varje urtavla som du väljer. Du kan välja information som datum, temperatur eller väder. Du kan också välja en bakgrundsbild för urtavlan från albumet på Android™-enheten som är ansluten till ditt SmartBand Talk.

Välja en urtavla för SmartBand Talk

1. Gå till huvudskärmen för program på Android™-enheten. Leta upp och tryck på SmartBand Talk > MINA APPAR.
    2. Tryck på Välj urtavla och välj sedan en urtavla.
    3. Om du vill ändra visningsformatet för urtavlan trycker du på Icn sony app settings och väljer ett alternativ.

Välja en bild för urtavlan

1. Gå till huvudskärmen för appar på Android™-enheten. Leta upp och tryck på SmartBand Talk > MINA APPAR.
    2. Tryck på Välj urtavla > Egen bild > Icn sony app settings.
    3. Tryck på VÄLJ BILD och välj en bild.
    4. Justera ramens placering och storlek om du vill beskära bilden och tryck sedan på Beskär.

Note

Eftersom SmartBand Talk-appen använder den förvalda bildväljaren som är installerad på Android™-enheten för att beskära bilder kan användargränssnittet för bildhantering skilja sig mellan enheterna.