Inledning

SmartBand Talk Är både en fristående enhet och ett tillbehör som ansluter till Android™-baserade smartphones och surfplattor via Bluetooth®. Enheten bärs på den dominerande handens handled och kan övervaka kroppens rörelser och interagera med en Android™-enhet för att generera data om ditt dagliga liv och dina vanor. SmartBand Talk Kan exempelvis räkna hur många steg du tar och registrera data om ditt fysiska tillstånd när du sover, går eller springer. I kombination med appen Lifelog kan du sätta upp personliga mål och spåra dina framsteg i ett heltäckande och lättöverskådligt format.

Tillbehöret gör det också lättare att organisera vardagen och att hantera dagliga uppgifter. Du kan till exempel hantera alarm, telefonsamtal och textmeddelanden. Och med de många tillgängliga apparna för SmartBand Talk från Google Play™ kan du regelbundet lägga till nya funktioner.

Innan du kan börja använda SmartBand Talk-enheten måste du hämta SmartBand Talk-appen och konfigurera tillbehöret så att det fungerar med din telefon eller surfplatta. Läs relevant konfigurationsinformation. Tänk också på att Android™-enheten måste köra version 4.4 eller senare av Android™-programvaran samt ha stöd för Bluetooth® version 3.0.